112Gelderland

Winterswijk - Conducteur houdt man aan voor vernieling

Op dinsdagmiddag 9 februari hield een medewerker van Arriva in Winterswijk een 24-jarige man uit Apeldoorn aan. De man wordt ervan verdacht meerdere ruiten van een trein te hebben vernield en een andere man in de trein van Zutphen naar Winterswijk te hebben afgeperst.

Een gedeelte van de trein liep door de vernieling een aanzienlijke schade op en kon niet verder rijden. De man was al eerder in een andere trein door een medewerker van Arriva in Ruurlo uit de trein gezet omdat hij na een eerste waarschuwing voor de tweede bier dronk in de trein. Ook reisde hij zonder geldig vervoersbewijs. De man was nadat hij in Ruurlo was uitgestapt vervolgens in een andere trein gestapt alwaar hij de vernielingen zou hebben gepleegd en de afpersing plaats vond. Op basis van een getuigenbeschrijving wist een medewerker van Arriva de man aan te houden. De man werd voor nader onderzoek overgedragen aan de politie. ( + )

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten