112Gelderland

Vijftienjarig meisje schopt agente

Harderwijk - De politie heeft vrijdag 25 januari een 15-jarig meisje aangehouden, nadat zij een politieagente schopte. Het meisje heeft een nacht in de cel doorgebracht, is zaterdag verhoord over het gebeuren en daarna in vrijheid gesteld.

Toen agenten vrijdagavond op de Laan 1940-1945 een meisje op de fiets aanspraken omdat ze geen fietsverlichting aan had, reageerde zij heel opstandig. Ze liep weg bij de agenten en toen n van hen het meisje wilde tegenhouden, deelde ze een flinke schop uit aan de agente. Tijdens de daarop volgende aanhouding verzettede 15-jarigeHarderwijkse zich hevig en maakte de agenten voor van alles en nog wat uit.

Omdat het meisje minderjarig is, is haar familie genformeerd. Nadat ze een nacht in de cel heeft doorgebracht, heeft de 15-jarigezaterdagochtend een verklaring afgelegd en is daarna naar huis gestuurd. Zij moet zich binnenkort bij de officier van justitie melden.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten