112Gelderland

Velp - Ravage na ongeval A348, bestuurder gevlucht, politieauto total-loss

Na een verkeersongeval zaterdagavond op de A348 bij Velp is een flinke ravage ontstaan. Twee autos botsten op elkaar waarbij een inzittende gewond raakte. De andere partij sloeg op de vlucht. Een politieauto werd total-loss gereden door een achteropkomende auto.

Omstreeks 19.45 uur botsten op de A348 tussen Velp en Rheden twee autos door nog onbekende oorzaak op elkaar. Een 34-jarige automobiliste uit Rheden raakte daarbij bekneld en gewond. Zij is door de hulpdiensten uit het wrak gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. De andere partij was na de aanrijding te voet op de vlucht geslagen. Agenten hebben nog vergeefs naar de bestuurder gezocht. Daarbij werd een politiehelikopter en een diensthond ingezet.  

Terwijl de hulpdiensten bezig waren met de afhandeling van het ongeval botste een 78-jarige automobilist uit Dieren op een stilstaande politiewagen, die ter beveiliging van de ongevalsplaats met werkende zwaailichten op de rijbaan stond. De Dierenaar kwam met de schrik vrij. De man bleek niet onder invloed van alcohol maar de politie heeft wel zijn rijbewijs ingevorderd en een rijvaardigheidsonderzoek gelast. De politiewagen (overigens een splinternieuwe VW Touareg met slechts 700 km op de teller), bleek total-loss (/)

Foto's

De Steeg/Ellecom - Kopstaart botsing op de A348

Alle foto's van dit artikel

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten