112Gelderland

Ugchelen - Cafetaria overvallen

Twee tot dusver onbekende en gewapende mannen hebben zaterdagavond een cafetaria aan de Ugchelseweg in Ugchelen overvallen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie doet onderzoek en roept getuigen op te reageren.

De overvallers kwamen kort na 21.30 uur de zaak binnen waar, behalve twee werknemers, verder geen klanten meer aanwezig waren. Onder dreiging van onder meer een vuurwapen of iets wat daar op leek werd geld buitgemaakt, waarna de daders vertrokken. Beide medewerkers waren met de schrik vrij gekomen.

Van de daders is bekend dat het om twee gemaskerde mannen ging in de leeftijd van vermoedelijk tussen de 18 en 20 jaar. Beiden waren in het donker gekleed en hadden een slank postuur. Getuigen die iets van de overval hebben gezien of gehoord of die meer informatie hebben worden gevraagd zich te melden. De politie is bereikbaar via het meldformulier op de website www.politie.nl of telefonisch op 0900-8844. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten