112Gelderland

Culemborg - Beschonken automobilist gepakt na doorrijden na ongeval

De politie heeft vrijdagavond in Culemborg een 21-jarige man uit die stad aangehouden op verdenking van het doorrijden na een aanrijding en het rijden onder invloed. De man kon dankzij een getuige worden opgespoord.

Omstreeks 18.15 uur die avond zag een passant dat op de Goilberdingerdijk een personenauto ter hoogte van het spoorwegviaduct tegen het talud aanreed en vervolgens doorreed. Op aanwijzen van getuigen zagen agenten even later de bewuste auto rijden. Op de Palumbusweg stopte de wagen waarna agenten zagen dat de bestuurder van plaats wisselde. De auto bleek op diverse plekken schade te hebben. Bij aanspreken van de inzittende, de 21-jarige Culemborger, roken de agenten alcohol. De man beweerde echter zelf niet gereden te hebben. Hij werd evenwel aangehouden. Bij een ademonderzoek werd een alcoholgehalte gemeten van 440 ug/l (voor een beginnend bestuurder vijf keer de limiet). De Culemborger is zijn rijbewijs voorlopig kwijt. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten