112Gelderland

Ulft - Politie zoekt getuigen aanrijding met letsel

Op dinsdagmiddag ontstond een ernstige aanrijding op de Ettenseweg tussen een vrachtauto en een fietser. De fietser raakte hierbij zwaar gewond en werd met de traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

Rond 13.20 uur reed een fietser op het naastgelegen fietspad op de Ettenseweg richting Etten. Op dat zelfde moment reed een vrachtauto in tegengestelde richting en sloeg ter hoogte van een bouwbedrijf rechtsaf het reed het bedrijfsterrein op. De vrachtauto en de fietser zijn hierbij met elkaar in botsing gekomen. Over de precieze oorzaak zijn nog flink wat vragen bij de betrokken politieagenten. De 15-jarige fietsster uit Terborg is met onbekend letsel per traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

Om duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd zoekt de politie getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Hebt u dit ongeval gezien Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten