112Gelderland

Apeldoorn - Man aangehouden na bedreiging beveiliger

Vrijdagochtend 29 januari is een 20-jarige man uit Beekbergen aangehouden nadat hij weigerde een gebouw van de gemeente Apeldoorn te verlaten, een beveiliger bedreigde en zich verzette tegen zijn aanhouding.

De man was rond 10.00 uur in het Activerium van de gemeente Apeldoorn aan de Deventerstraat voor een gesprek over een uitkering. Na dat gesprek weigerde de man te vertrekken. De beveiliging werd erbij geroepen, waarna de man meteen agressief werd. Twee beveiligers wisten hem eerst wel het gebouw uit te drijven, maar hij liep vrijwel direct het gebouw weer in. Toen is de politie gebeld. Ook toen agenten de man sommeerden te vertrekken weigerde de man dit. Hierop is hij aangehouden, waartegen de 20-jarige vol in verzet ging. Samen met de beveiligers is de man onder controle gebracht. Na zijn aanhouding uitte hij nog enkele zeer ernstige bedreigingen aan het adres van n van de beveiligers. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten