112Gelderland

Politie zoekt getuigen van beroving in park

Apeldoorn - Een 18-jarige jongen uit Apeldoorn is vrijdagavond 25 januari in het Ledaplantsoen door een groep leeftijdsgenoten beroofd van zijn fiets, telefoon en portemonnee. De politie zoekt getuigen van het voorval.

Na een bezoek aan de bioscoop fietste de 18-jarige Apeldoorner vrijdagavond rond 23:30 uur via het Lenaplantsoen terug naar huis. Op het fietsbruggetje ter hoogte van de Dianalaan/Latonalaanwerd hij aangesproken door een groep jongens die hem vroeg of hij geld bij zich had. De groep bestond uit vijf tot tien personen, van wie n op een scooter en twee op de fiets. De 18-jarige werd door de groep geslagen en zijn telefoon, portemonnee en fiets werden afgenomen. Het slachtoffer is na de beroving naar huis gelopen en heeft vanuit huis de politie gebeld. Hij is tijdens de beroving gewond geraakt aan zijn gezicht.

De politie is meteen een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van deze beroving. Zo verklaart het slachtoffer dat er, op het moment dat de beroving plaats vond, twee mensen met een hond langs wandelden. De politie wil graag met hen in contact komen. Maar ook zou zij graag spreken met anderen die eventueel iets gezien hebben van de straatroof. Hebt u informatie die kan helpen de daders van deze beroving te vinden, dan kunt u bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook: 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten