112Gelderland

Gestolen bromfiets in brand

Apeldoorn - In de nacht van vrijdag op zaterdag 26 januari ontdekten surveillerende politieagenten rook komend vanaf een parkeerterrein aan de Mariastraat. Het bleek een in brand staande bromfiets te zijn, die eerder deze maand ergens anders in Apeldoorn gestolen was. De politie stelt een onderzoek in.

Nadat de politieagenten de brandende bromfiets ontdekten, hebben zij hem een stuk verschoven om te voorkomen dat het pand waar de bromfiets tegenaan stond verder beschadigd zou raken. De brandweer kwam om de bromfiets te blussen. De vondst van het verzekeringsplaatje maakte duidelijk dat het om een gestolen bromfiets ging. De politie zal de eigenaar van de bromfiets informeren over het trieste lot van zijn vervoermiddel. De politie stelt een onderzoek in om de dader van de diefstal en de brandstichting te vinden.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten