112Gelderland

Geldermalsen - Zeven verdachten melden zich na publicatie fotos

Bij de politie hebben zich inmiddels 7 personen gemeld, na het publiceren van een aantal geblurde fotos op politie.nl. Zij herkenden zich van de foto. Ook kwamen er drie tips binnen waarmee de politie mogelijk verder kan in het achterhalen van de identiteit van andere relschoppers. Er zijn inmiddels zes fotos verwijderd van politie.nl.

Om de andere relschoppers eenzelfde kans te geven als de eerste groep heeft de politie in opdracht van het OM besloten om de komende dagen nieuwe geblurde fotos op politie.nl te plaatsen zodat verdachten, die betrokken waren bij de ongeregeldheden op 16 december jl. in Geldermalsen, zich kunnen melden.

Woensdag 27 januari worden bij Bureau GLD ongeblurd de fotos getoond die vanaf vrijdag jl. op politie.nl stonden en nog niet herkend zijn. De geblurde exemplaren die deze week op politie.nl worden geplaatst worden eveneens bij Bureau GLD getoond.

Mocht dit allemaal niet het gewenste resultaat opleveren, dan worden 2 februari a.s. alle beelden die niets hebben opgeleverd ongecensureerd getoond bij Opsporing Verzocht.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten