112Gelderland

Mijnsheerenland - Ontvoering Mijnsheerenland in Opsporing verzocht

Opsporing Verzocht besteedt op 26 januari aandacht aan een ontvoering die op 27 oktober 2015 in Mijnsheerenland plaatsvond.

Die dinsdag werd een 22-jarige vrachtwagenchauffeur uit Nieuw Lekkerland rond 07.30 uur op de Vrouwe Huisjesweg (N217) in Mijnsheerenland door nepagenten uit zijn vrachtwagen gehaald. Hij kreeg een volgteken en moest onder dwang in een personenauto plaatsnemen. Korte tijd later moest hij op de Achterweg in Mijnsheerenland in een donker Volkswagen Transporter overstappen. In dat busje werd de man onder dwang naar het oosten van het land gereden, waar hij in de buurt van Arnhem werd vrijgelaten. Hij is niet gewond geraakt.

Ananassen Zijn vrachtwagen met oplegger werd gestolen. De trekker werd korte later gevonden in Heinenoord, de oplegger werd leeg in Moordrecht aangetroffen. Verder vermoedt de politie dat de daders zich hebben opgehouden in de omgeving van Montfoort. De vrachtwagen vervoerde een lading ananassen.

Opsporing Verzocht De recherche van het district Zuid-Holland-Zuid van de politie-eenheid Rotterdam heeft de ontvoering in onderzoek en komt in de uitzending van Opsporing Verzocht met nieuwe informatie en met nieuwe vragen. Opsporing Verzocht is dinsdag om 20.30 uur bij de AVROTROS op NPO 1 te zien. Op woensdag wordt Opsporing Verzocht om 11.30 uur herhaald op NPO2.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten