112Gelderland

Lastpak in trein aangehouden

Nijmegen - Dinsdag aan het eind van de middag werd een 37-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had zich erg vervelend gedragen in de trein en viel medereizigers lastig.

In de trein van Den Bosch naar Nijmegen gedroeg de man zich erg vervelend naar een groep meisjes. Ondanks herhaald verzoek bleef de man bezig met hinderlijk gedrag. Vervolgens stak hij een sigaret op in de trein. Hier werd door een andere passagier wat van gezegd, maar zonder resultaat. Uiteindelijk liep dit uit op een handgemeen en vielen er over en weer klappen.

De trein werd door de politie op het station in Nijmegen opgewacht. Daar aangekomen deed het slachtoffer in de trein voorkomen alsof hij niet goed werd. Er werd een ambulance gewaarschuwd maar al snel bleek dat de man toneel speelde. Toen de agenten de man uit te trein wilden halen verzette hij zich daartegen. Hij bleek onvast ter been en ook werd duidelijk dat hij alcohol op had. Hij werd aangehouden en kreeg een proces-verbaal.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten