112Gelderland

Arnhem - Eigenaar vindt gestolen fiets terug, helers opgepakt

De vondst van een gestolen fiets heeft de politie in Arnhem dinsdag op het spoor gebracht van een heler. Twee Arnhemmers van 17 en 22 jaar werden opgepakt. Bovendien werden nog drie andere gestolen fietsen in beslag genomen.

Een 36-jarige vrouw uit Arnhem zag haar gestolen fiets te koop staan op Internet en ging zelf op de verkoper af. Toen ze duidelijk maakte dat het haar fiets was die gestolen was kreeg ze de fiets mee. Nadat de politie hierover getipt was gingen agenten op onderzoek uit en trof op het bewuste adres de beide Arnhemmers aan. In de woning stond nog een aantal fietsen waarvan er drie eveneens gestolen te boek stonden. Bij een van de verdachten werden resten van een opengebroken fietsslot aangetroffen en een afgebroken sleutel. Beiden zijn over de zaak verhoor. De jongste van de twee is aan zijn ouders overgedragen in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie. De 22-jarige had nog een boete openstaan en zit nog vast. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten