112Gelderland

Warnsveld - Politie zoekt getuigen inbraak kinderopvang

Op woensdag 20 januari kort na middernacht werden bij een inbraak goederen gestolen. Hiervoor konden korte tijd later twee mannen worden aangehouden. De goederen zijn nog niet boven water. De politie vraagt hierbij hulp van getuigen.

Net na middernacht reageerde agenten op de melding van een inbraak bij een kinderdagopvang aan de Vordenseweg. Alerte getuigen hadden hier mannen gezien en aangesproken. Voor de zekerheid belden ze de politie, want het voelde niet goed. Agenten ter plaatse zagen sporen van een inbraak. Door goede informatie van getuigen hield agenten een uur later al twee verdachten aan. Zij werden in Arnhem in met een personenauto onderschept. Bij de kinderopvang bleek dat een bolderkar en bakfiets waren gestolen. Deze zijn bij de aanhouding niet aangetroffen en zijn nog spoorloos. De verdachten zijn 46 -en 40 jaar oud en afkomstig uit Arnhem. De politie stelt een onderzoek in.

De politie vraagt uw hulp bij het terugvinden van deze bolderkar en bakfiets. Mogelijk zijn ze ergens achtergelaten tussen de locatie van de inbraak (Vordenseweg) en de plaats van de aanhouding, de Middachtensingel in Arnhem.

Een foto van de bakfiets en de bolderkar is te zien op de Facebookpagina van het politieteam Zutphen. Weet u waar deze goederen zijn Of hebt u tussen 00.30 uur en 01.30 uur iets gezien dat relevant is voor deze zaak Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Facebook Politie Zutphen https://www.facebook.com/politiezutphen/frefts

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten