112Gelderland

Elst - Lokfiets leidt naar meer gestolen fietsen en drie verdachten

In de nacht van maandag op dinsdag 19 januari heeft de politie drie mannen aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. Dat gebeurde na een signaal dat de lokfiets van de politie in Elst was gestolen.

Agenten zagen aan de Korte Bemmelseweg drie mannen bij een busje. De mannen werden klemgereden en aangehouden. In hun busje stonden naast de gestolen lokfiets nog twee andere fietsen die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren.

De lokfiets wordt regelmatig door de politie ingezet om notoire fietsendieven te kunnen achterhalen. Via de lokfiets stuit de politie soms op grotere partijen gestolen fietsen. Is uw fiets gestolen Zorg altijd dat u bij de aankoop van uw fiets al duidelijk het framenummer noteert. Zo kan de politie een duidelijke aangifte opnemen en kan uw fiets ook teruggevonden worden.

Het drietal dat in Elst werd aangehouden is 53, 54 en 55 jaar oud en de mannen komen alle drie uit Polen. De politie doet onderzoek naar hen. (SK)

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten