112Gelderland

Bennekom - Burgernet leidt tot 2e winkeldief

Donderdagmiddag heeft de politie in Bennekom twee winkeldieven aangehouden. De 2e verdachte lukte het in 1e instantie om te vluchten; na een Burgernetbericht en goede tip is hij alsnog gearresteerd.

De winkeldieven vluchtten de winkel uit toen ze betrapt werden. Een 30-jarige vrouw werd na een korte achtervolging door een andere vrouw, met hulp van nog enkele omstanders aangehouden op de Oost-Beukerlderweg aangehouden.

Getuigen gaven telefonsich aan de politie het signalement van de 2e dader; hierop is een Burgernetbericht verstuurd. Een buurtbewoner zag een man die voldeed aan het signalement lopen op de Selterskampweg; hij bleef achter deze verdachte lopen totdat een politieman bij hem was. Hierop is de verdachte door de agent aangehouden. De volle tassen met gestolen levensmiddelen zijn op haar vlucht door de vrouwelijke verdachte weggegooid; getuigen hebben deze weer naar de winkelier teruggebracht. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten