112Gelderland

Apeldoorn - Politie stuit bij verkeerscontrole op mogelijk gestolen waar

Op woensdagmiddag 13 januari hielden agenten een auto staande met Duitse kentekenplaten. Bij deze controle werd een flinke hoeveelheid vermoedelijk gestolen toiletartikelen aangetroffen en in beslag genomen. De politie hield de twee inzittenden aan.

Rond 14.20 uur controleerde agenten op de Zutphensestraat een personenauto met de Duitse kentekenplaten. Bij het aanspreken van de mannelijke inzittenden bleek dat er in deze auto een flinke hoeveelheid toiletartikelen lag. De beide mannen konden geen plausibele verklaring of aankoopbon laten zien van deze goederen. Hierop hebben de agenten het tweetal aangehouden voor heling. Aan het bureau bleek het te gaan om nagenoeg 60 goederen zoals tandenborstels en tandpasta. De politie onderzoekt de herkomst van deze spullen. De verdachten zijn 32 -en 26 jaar afkomstig uit Georgi.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten