112Gelderland

Velp - Inbreker gewond na betrapping op heterdaad

In Velp is woensdagavond een inbreker gewond geraakt toen hij op heterdaad door de politie werd betrapt tijdens zijn werk. De man, een 21-jarige Arnhemmer, is na behandeling in het ziekenhuis ingesloten. Twee andere daders wisten te ontkomen.

Getuigen waarschuwden die avond rond 18.30 uur de politie nadat ze verdachte geluiden hadden gehoord vanuit een woning aan de Nordlaan. Ook waren zaklampschijnsels te zien. Een agent, die toevallig in de buurt was, zette de woning samen met een getuige af in afwachting op de komst van versterking. Ondertussen zag een van de inbrekers buiten politie staan en rende in paniek door een ruit. Hij kon worden aangehouden. Twee anderen zagen kans in het tumult weg te komen. Agenten hebben later nog vergeefs naar ze gezocht. De verwondingen van de Arnhemmer bleken mee te vallen: na behandeling is de man voor onderzoek vastgezet. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten