112Gelderland

De Pol - Getuigenoproep woningoverval

De politie onderzoekt een overval op een woning aan de Generaal van de Boschweg. Maandagavond 11 januari hebben drie (nog) onbekende mannen rond 22.00 uur de bewoner bedreigd en vastgebonden. Ze hebben spullen buitgemaakt en zijn er toen vandoor gegaan. De politie wil graag spreken met eventuele getuigen.

Na de overval werd de politie gealarmeerd door een buurtbewoner. De 64-jarige bewoner is erg geschrokken, maar bleef verder ongedeerd. Politiemensen hebben sporen veiliggesteld en er is in de omgeving gezocht naar de drie verdachten. Daarbij is ook gebruik gemaakt van een speurhond.

De politie is op zoek naar mensen die de drie mannen hebben gezien en/of meer weten over dit incident. Van de daders is op dit moment het volgende signalement bekend:

Dader 1 is een blanke man, ongeveer 1,80 meter lang en hij droeg trainingsbroek met een Nike logo. Tijdens de overval droeg hij een masker/bivakmuts en had hij een capuchon op. Dader 2 is een blanke man, ongeveer 1,80 meter lang en hij droeg trainingsbroek met een klein wapen. Hij had tijdens de overval ook een masker/bivakmuts op en droeg een capuchon. Dader 3 is een man met een getinte huidskleur, ongeveer 1,70 meter lang en hij droeg een trainingsbroek en een jas met een rits die schuin over de voorkant loopt. Tijdens de overval had hij een capuchon op.

Hebt u informatie over deze zaak Bel dan 0900-8844 of geef anoniem een tip door via 0800-7000. () NV

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten