112Gelderland

Politie op zoek naar automobilist

Raalte - Dinsdagmiddag 22 januari werden een 64-jarige vrouw en haar twee kleinzoons op straat mishandeld door een automobilist die boos was omdat de kleinzoons met sneeuwballen hadden gegooid. De politie is op zoek naar de automobilist.

De vrouw liep om 19.45 uur samen met haar twee kleinzoons op de Mettingenlaan in Raalte, toen een automobilist achter haar stopte, uitstapte en de vrouw aan de arm trok. Toen de vrouw zich omdraaide, werd zij door de man op haar arm geslagen. Haar oudste kleinzoon van 12 jaar oud, werd door de man in een heg geduwd, de jongste kleinzoon kreeg ook een duw. De man riep dat de kinderen met sneeuwballen hadden gegooid.

De politie verzoekt deze man zich te melden. Het betrof een bestuurder van een zilverkleurige auto. Het signalement van de man is als volgt: Blanke man; Ongeveer 1.80m. lang; Ongeveer 55 jaar oud; Fors postuur; Zilvergrijs haar, de man had een klein baardje (ook zilvergrijs); De man droeg een halflange stoffen winterjas.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten