112Gelderland

Zutphen - Rechercheteam onderzoekt steekincident met dodelijke afloop

De politie is oudjaarsavond een grootschalig onderzoek gestart naar een steekincident waarbij een 23-jarige man uit Deventer eerder op de dag zwaargewond raakte. Dit incident vond rond 13.45 uur plaats op een parkeerplaats aan de Verlengde Ooyerhoekseweg in Zutphen. De 23-jarige man overleed aan het begin van de avond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Na het incident startte de politie direct een eerste onderzoek en werd gezocht naar de twee andere mannen die volgens een getuige betrokken zouden zijn geweest bij het conflict. Zij zijn niet meer aangetroffen. De gewonde man werd met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Op de plek van het steekincident is uitgebreid sporenonderzoek verricht.

Inmiddels is een rechercheteam volop bezig met het onderzoeken van dit incident met dodelijke afloop. Weet u meer of heeft u iets gezien dat met dit incident te maken kan hebben, dan hoort de politie het heel graag via 0900-8844. U kunt ook anoniem een melding of tip door laten geven aan het rechercheteam via Meld Misdaad Anoniem, op 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten