112Gelderland

Kampen - Aanhoudingen na mogelijke diefstal van benzine

De politie heeft op maandag 28 december rond 23.00 uur twee mannen aangehouden in verband met mogelijke diefstal van benzine vanaf een tankstation aan de Europa Allee in Kampen.

De eigenaar van het tankstation zag een auto rijden met een kenteken dat mogelijk eerder gezien was bij diefstal van benzine bij dit station. De eigenaar en zijn twee zoons stapten direct in de auto reden op de Flevoweg in Kampen de verdachte auto klem. Ze hebben de inzittenden van de auto aangehouden, daarbij is geweld gebruikt.

Gezien de verwondingen die de verdachten opliepen (onder andere gebroken neus en verwondingen aan de rug), heeft de politie ook de eigenaar van het tankstation (59 jaar) en zijn zoons (26 en 29 jaar) aangehouden.

De verdachten van benzinediefstal zijn een 25-jarige man uit Harderwijk en een 18-jarige jongen zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De politie doet onderzoek naar de mogelijke benzine diefstal en naar het geweld dat gebruikt is bij de aanhouding.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten