112Gelderland

Hardenberg - Politie zoekt veroorzaker aanrijding N34

De politie sloot op zondagochtend 13 december de tunnel onder de N34 af in verband met wateroverlast. De kant van de N34 van Hardenberg in de richting van Coevorden werd afgesloten door de politie en de andere kant (van Coevorden naar Hardenberg) stond Rijkswaterstaat met een tekstkar.

Een auto van Rijkswaterstaat stond op de vluchtstrook en werd rond 04.00 uur aangereden. De veroorzaker van deze aanrijding reed door de tunnel, ging bij de afslag Hardenberg af en reed verder in de richting van de Mac Donalds. Uit onderzoek van resten van de aanrijding bleek dat de aanrijding door een grijze Mercedes moet zijn gebeurd. De auto maakte na de aanrijding een zwaar, hard geluid. Ook mist de auto de rechterbuitenspiegel.

De politie zoekt getuigen van dit voorval. Heeft u rondom het genoemde tijdstip in de genoemde omgeving een grijze Mercedes met schade aan de voorzijde gezien. Of heeft u iets gezien dat tot de oplossing van deze zaak kan leiden Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten