112Gelderland

Politie houdt drie winkeldieven aan

Wijchen - Donderdagmiddag rond 12.30 uur kreeg de politie melding van een winkeldiefstal in Wijchen. De verdachten zouden in een bestelbusje zijn weggereden.

Op de Balgoijseweg zagen politiemensen de bestelbus rijden. In het voertuig zaten twee mannen en een vrouw. Dit kwam overeen met de omschrijving die door de winkel was gegeven over de winkeldieven. In de bestelbus troffen de agenten ook spullen aan die afkomstig waren uit de winkel waar de diefstal gepleegd was. Hierop is het drietal aangehouden ter zake diefstal in vereniging. Bij nader onderzoek werden in de bestelbus nog meer goederen aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. Dit wordt nader onderzocht.

De drie verdachten, twee mannen van32 en 25 jaar oud uit Wamel en Heesch en een vrouw van 20 jaar uit Oss, zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten