112Gelderland

Driel - Inbrekers op heterdaad betrapt dankzij alerte getuige

De politie heeft mede dankzij omwonende twee inbrekers aangehouden nadat zij betrapt waren bij een inbraak in een woning aan de Grote Breeken in Driel. De twee inbrekers kwamen uit Den Haag en waren 25 en 30 jaar oud. Een derde verdachte wist te ontkomen.

Een getuige had gezien dat de er personen zich verdacht ophielden en waarschuwde de politie. Agenten gingen via de brandgang en hoorden personen wegrennen. En van hen werd overmeesterd door een bewoner en een zwarte piet die daar op bezoek was. Deze verdachte werd aan de politie overgedragen. De andere verdachte kon even later door agenten worden aangehouden. Een derde verdachte wist te ontkomen.

In de tuin werd inbrekersgereedschap aangetroffen. Aan de achterzijde van de woning waarop de inbrekers het gemunt hadden was al het nodige vernield. Beide verdachten werden overgebracht naar het politiebureau in Arnhem en ingesloten. Vandaag wordt het onderzoek voortgezet.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten