112Gelderland

Politie zoekt getuigen verkeersagressie

Wageningen - De politie zoekt getuigen van een mishandeling op de Sportstraat in Wageningen, woensdagochtend rond 10.35 uur. Een jongeman die net uit een coffeeshop kwam sloeg met zijn helm een autoruit in en verwondde daarbij de bestuurder van de auto.

De jongeman stapte nadat hij de coffeeshop had verlaten op een bromscooter en reed weg over de Sportstraat. Hij reed daarbij aan de verkeerde zijde van de straat. Een automobilist die met lage snelheid reed en de bromscooter liet passeren stopte even verderop in de straat. Ondertussen zette de jongeman zijn bromfiets tegen een paalen kwam met zijn helm in de hand naar de automobilist lopen. Hij schreeuwde daarbij. Toen hij bij de auto was sloeg hij met de helm de ruit van de bijrijderskant in. De automobilist merkte na het voorval dat hij gewond was geraakt aan zijn hoofd.

De politie zoekt getuigen van het incident dat plaatsvond op de kruising Sportstraat / Spelstraat.De scooter en bestuurdervoldoen aan het volgende signalement:

beige / licht groene scooter in het begin van het kenteken zit het cijfer 2 De bestuurder: blanke jongen 22 a 23 jaar kaal geschoren hoofd flinke vent, zowel als lengte als postuur, ca. 1.87 meter lang vermoedelijk donkere kleding en zwarte handschoenen zwarte helm

Hebt u iets gezien van het voorval of hebt u anderszins informatie, meld dit dan via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten