112Gelderland

Apeldoorn - Aanhouding bij poging inbraak garagebedrijf

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag, op het terrein van een garagebedrijf aan de Laan van de Dierenriem, een 37-jarige Apeldoorner aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot inbraak.

Via het beveiligingsbedrijf kwam een melding bij de politie binnen dat bij het garagebedrijf zou worden ingebroken. Via camerabewaking was ook vastgesteld dat er iemand op het afgesloten terrein zou lopen. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse. Op het terrein werd in eerste instantie niemand aangetroffen. Ook nadat duidelijk kenbaar was gemaakt dat een politiehond zou worden ingezet, meldde zich niemand. Daarop werd de hond ingezet. Die vond na enige tijd een man die zich onder een auto had verstopt. De man wilde niet onder de auto vandaan komen. Daarop werd hij in zijn arm gebeten. Het betreft een 37-jarige man uit Apeldoorn. Hij was in het bezit van inbrekersgereedschap. Nadat hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen was behandeld, is hij op het politiebureau ingesloten.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten