112Gelderland

Arnhem - Getuigen aanranding/ mishandeling gezocht

De politie doet onderzoek naar een incident dat zaterdag- op zondagnacht, van 21 op 22 november, heeft plaatsgevonden in Arnhem. De recherche zoekt getuigen die mogelijk het geroep van de vrouw en/of de aanranding en mishandeling van het slachtoffer door 2 daders hebben gezien.

De 42-jarige vrouw werd die nacht door twee onbekende mannen meegesleurd en mishandeld op de route vanaf het Willemsplein tot aan de Jansbinnensingel. Dit gebeurde tussen 04.35 en 05.00 uur. Daarbij heeft de vrouw meerdere keren om hulp geschreeuwd.

Een getuige die het hulpgeroep hoorde van de vrouw, heeft de politie gebeld. Bij het zien van de politieauto zijn de daders gevlucht; de agenten zich direct over de gemotioneerde vrouw ontfermd. Het slachtoffer is meegenomen naar het politiebureau zodat onderzoek naar de daders gestart kon worden. Direct na de melding heeft de politie in de omgeving gezocht naar de daders en meer getuigen.

De politie zoekt dus nog getuigen die iets gezien of gehoord hebben van dit ernstige incident. Op dit moment is van de daders bekend dat het gaat om 2 licht getinte jongemannen.

Mocht informatie hebben die van belang kan zijn voor het opsporingsonderzoek, neem dan contact op met de afdeling Zeden van de politie in Oost-Nederland via het algemene nummer 0900-8844. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten