112Gelderland

Nijmegen - Mannen aangehouden voor heling navigatieapparatuur

Twee 22-jarige mannen uit Zaltbommel zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 21 november aangehouden op verdenking van heling van navigatieapparatuur en poging diefstal.

Tijdens hun surveillance zagen agenten rond 01.40 uur een personenauto op een parkeerplaats aan de Nieuwe Dukenburgseweg staan. In deze auto zat een persoon op de bijrijdersplaats.

Deze persoon, een 22-jarige man uit Zaltbommel, kon niet aangeven waar de bestuurder van de auto was. Agenten controleerden vervolgens de auto en troffen een aantal navigatiesystemen aan. Omdat deze mogelijk van diefstal afkomstig waren is de man aangehouden. Hij is ingesloten voor nader verhoor. De navigatiesystemen zijn in beslag genomen.

Op het moment dat de agenten bezig waren met de controle van het voertuig kregen zij de melding dat een getuige had gezien dat enkele personen mogelijk in autos aan het inbreken waren.

Agenten bleven daarom in de buurt van de parkeerplaats. Na enige tijd zagen zij twee personen terugkomen bij de auto. Bij het zien van de politie gingen deze zij er vandoor. Een van hen, een eveneens 22-jarige man uit Zaltbommel kon op de Tarwestraat worden aangehouden. Ook hij is ingesloten voor nader verhoor. De andere persoon wist te ontkomen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten