112Gelderland

Snelheidcontroles na klachten

Harderwijk - De politie heeft op dinsdag 22 en woensdag 23 januari snelheidcontroles gehouden in de wijk Drielanden. Dit gebeurde naar aanleiding van klachten over het snelheidsgedrag in deze 30 km wijk. Er werd niemand bekeurd.

De wijkagent had diverse klachten over het snelheidsgedrag in de wijk Drielanden gekregen. Vooral op de Operadreef zou men in de ochtend- en avondspits te hard rijden.

Dinsdag werd er in de avondspits gecontroleerd en woensdag vond de controle in de ochtendspits plaats. In totaal passeerden er zo'n 140 auto's de controlepost en niemand reed echt te hard.

Dertien bestuurders werden aangesproken omdat hun snelheidsgedrag op de grens lag. Hen op de risico's gewezen. Dverse wijkbewoners spraken hun waardering uit over de controles. Deze worden in de toekomst nogmaals onverwacht uitgevoerd.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten