112Gelderland

Tiel - Overval op COOP in Bureau GLD

Het opsporingsprogramma Bureau GLD zal woensdagavond aandacht besteden aan een overval op de COOP supermarkt aan de Wilhelmina Druckerstraat.

Die overval werd gepleegd op vrijdagavond 25 september. Even na sluitingstijd drongen drie mannen het kantoor van de bedrijfsleider binnen. Die werd onder bedreiging met een vuurwapen gedwongen om de kluis te openen. Daarna gingen de daders er vandoor. Een alerte politieman die toevallig langs reed, wist n van de overvallers aan te houden. De andere twee overvallers wisten te ontkomen, waarschijnlijk in een gestolen Volkswagen Golf.

In de uitzending worden bewakingsbeelden getoond waarop vooral de opvallende kleding van de overvallers is te zien. De politie hoopt op tips die kunnen leiden tot de aanhouding van de twee voortvluchtige daders. Het programma wordt woensdagavond uitgezonden om 18.20 uur op TV Gelderland en daarna ieder uur herhaald.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten