112Gelderland

Automobilist voor vierde keer aangehouden zonder rijbewijs

Ermelo - De politie heeft woensdagochtend 23 januari op de Oude Nijkerkerweg in Ermelo een 19-jarige jongeman uit Harderwijk aangehouden. Hij reed voor de vierde keer in korte tijd zonder rijbewijs en veroorzaakte een ongeval. Hierbij belandde hij met de auto in een coniferenhaag.

De politie zag de jongeman rond 11.00 uur rijden en wist dat hij geen rijbewijs had. Hierop hebben ze hem een stopteken gegeven, maar dat negeerde hij en ging er vandoor. Na een korte achtervolging verloor hij op de Oude Nijkerkerweg de controle over het stuur en belandde met de auto in een coniferenhaag van een vakantiepark.

Na het ongeval vluchtte de jongeman lopend het vakantiepark op. Na een korte zoektocht troffen de agenten hem in een bungalow aan. Hij is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De jongeman werd recent ook aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs waarbij zijn auto, wegens recidive in beslag is genomen. Ook deze keer is de auto van de man in beslag genomen. Ook krijgt hij een proces-verbaal.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten