112Gelderland

Goor - Politie houdt jongen aan met partij softdrugs

Agenten hielden op zaterdag 14 november op de Leeuwerikstraat in Goor een 17-jarige jongen aan. De jongen had circa 20 zakjes softdrugs bij zich. De jongen en een aantal anderen werden gecontroleerd na een melding dat er illegaal vuurwerk werd afgestoken.

Omstreeks 22.30 uur kreeg de politie een melding dat jongeren illegaal vuurwerk afstaken in de omgeving van de Kievitstraat. Ter laatste troffen de agenten niets meer aan. Wel meldde een getuige datde jongeren mogelijk met een alarmpistool hadden geschoten. De groep jongeren werd aangetroffen in de Leeuwerikstraat. Daar werden ze gecontroleerd op bezit van een vuurwapen. De 17-jarige trok de aandacht van de agenten omdat hij zich vreemd gedroeg. Tijdens zijn controle werd de drugs aangetroffen. De jongen werd daarop aangehouden. Hij is ingesloten voor onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten