112Gelderland

Hengelo - Twee verdachten van heling auto mogelijk betrokken bij inbraak

In de nacht van dinsdag 10 op woensdag 11 november zijn twee personen aangehouden die in een gestolen auto zaten. Onderzocht wordt of de twee ook betrokken zijn bij een poging inbraak eerder die nacht.

Agenten controleerden die nacht een auto op de Florence Nightingaleweg in Hengelo. De auto bleek eerder deze maand te zijn gestolen in Hengelo. De inzittenden, twee 18-jarige Hengelors, werden aangehouden voor heling c.q. diefstal van de auto.

Eerder die nacht kreeg de politie melding dat een inwoner van Hengelo zojuist twee inbrekers bij zijn woning had overlopen. De bewoner was wakker geworden, hoorde geluiden bij zijn woning en keek naar buiten. Hij zag twee personen bij zijn woning, n van de twee zat op zijn knien. De man riep wat zij daar deden, waarop de twee wegvluchtten. De bewoner belde de politie en gaf de signalementen van de twee personen door.

Omdat de signalementen van de inbrekers overeen kwamen met de twee aangehouden Hengelors die in de gestolen auto waren aangetroffen, onderzoekt de politie of de twee iets met de poging woninginbraak te maken hebben. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten