112Gelderland

Arnhem - Man aangehouden op verdenking mishandeling vrouw

Vrijdagavond 6 november is een 43-jarige man uit Wekerom aangehouden op verdenking van het mishandelen van een vrouw terwijl de twee in een bestelbus zaten, die geparkeerd stond aan de Amsterdamseweg in Arnhem.

De politie werd rond 22.40 uur gebeld over de ruzie tussen de twee en kwam direct ter plaatse. De man werd buiten de auto aangetroffen, en was met bloed besmeurd. De vrouw zat in de bus en had zichtbaar de nodige verwondingen aan haar hoofd opgelopen. Zij verklaarde door de man mishandeld te zijn. Er is een ambulance ter plaatse gekomen voor de vrouw, die naar het ziekenhuis is gebracht voor behandeling. De bus is in beslag genomen voor nader sporenonderzoek. Beide zijruiten waren gesneuveld en in de voorruit zaten sterren op de plek waar de vrouw gezeten had.

De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hier bleek dat ook hij de nodige verwondingen had opgelopen door de ruzie en mogelijk ook gestoken was met een mesje, dat later in de bus is aangetroffen. Na behandeling in het ziekenhuis is de man ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. Ook de vrouw moet nog uitgebreid worden gehoord.

De politie heeft het conflict in onderzoek en is druk doende uit te zoeken wat er precies voorgevallen is tussen de twee.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten