112Gelderland

Hulshorst - Hardrijder van de weg gehaald

De politie heeft op dinsdag 3 november bij Hulshorst een man van de weg gehaald die veel te hard reed. Agenten controleerden gericht, omdat er meerdere meldingen binnen waren gekomen van asociaal rijgedrag.

Politieagenten zagen hoe de man over een doorgetrokken streep reed bij Nunspeet. Bij Hulshorst reed de man meer dan 110 km/u, op de Harderwijkerweg waar maar 60 km/u gereden mag worden. Daarop is de bestuurder aan de kant gezet. Het rijbewijs van deze 20-jarige Nunspeter is ingenomen.

De politie richt zich bij verkeerscontroles vooral op excessieve overtreders. Om de veiligheid te vergroten is het belangrijk dat mensen die veel te hard rijden hun gedrag aanpassen. Daarom wordt zoals hier in Nunspeet een videosurveillanceauto ingezet, waarmee het rijgedrag van bestuurders ook op beeld wordt vastgelegd zodat een hardrijder met zijn of haar rijgedrag geconfronteerd kan worden. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten