112Gelderland

Automobilist ernstig gewond bij eenzijdig ongeval

Ruurlo - Donderdagmiddag 24 januari vond op de Groenloseweg een eenzijdig ongeval plaats. De 55-jarige automobilist is per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 16.00 uur rijdt een 55-jarige automobilist uit Lichtenvoorde over de Groenloseweg. Om onbekende reden verliest hij in de flauwe bocht de macht over het stuur, raakt een boom en komt in de naastgelegen sloot tot stilstand. Hierbij raakt hij dusdanig gewond dat hij door de brandweer uit zijn auto moet worden bevrijd. Hij is ernstig gewond per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis.

De 55-jarige is een politieman, werkzaam bij Politie Oost-Nederland, district Noord- en Oost Gelderland. Hij reed op het moment van het ongeval in een dienstvoertuig. Daarom doet de afdeling Verkeersongevallen Analyse van Politie Oost- Nederland, district Twente, onderzoekt naar de toedracht van het ongeval.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten