112Gelderland

Nijmegen - Drie autos beschadigd door brand

Op de Jadestraat in Nijmegen zijn donderdagnacht drie autos beschadigd door brand. De brandweer moest eraan te pas komen om te blussen. De politie denkt dat het vuur is aangestoken. Bij de brand is verder niemand gewond geraakt.

Buurtbewoners ontdekten omstreeks 03.30 uur in de nacht van donderdag op vrijdag dat er zeker twee autos in brand stonden ter hoogte van de seniorenflat. Een derde auto die er vlakbij geparkeerd stond bleek uiteindelijk ook brandschade te hebben opgelopen. Op basis van een eerste onderzoek rees het vermoeden dat het vuur was aangestoken. De drie autos zijn voor verder sporenonderzoek veiliggesteld. De politie roept getuigen op te reageren en is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844 of via het meldformulier op de website politie.nl. Liever anoniem reageren Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten