112Gelderland

Vriezenveen - Onderzoek politie leidt naar hennepkwekerij

608 planten bevatte de hennepkwekerij die de politie woensdag 27 oktober ontdekte in een woning aan het Westeinde. Ook trof de politie een emmer vol henneptoppen aan en een hoeveelheid GHB. De bewoner werd aangehouden.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een melding. Onderzoek wat daarop volgde versterkte het vermoeden dat er een kwekerij in de woning zat. Daarom onderzochten agenten de woning woensdagochtend. Water en elektriciteit werden illegaal afgetapt. Dit kan leiden tot wateroverlast en brandgevaarlijke situaties. Daar wil je niet naast wonen! De politie roep mensen daarom op om zich te melden wanneer ze het vermoeden hebben dat er ergens een hennepkwekerij is. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000 of online via de website meldmisdaadanoniem.nl.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten