112Gelderland

Nunspeet - Politieauto rijdt tegen tractor

Maandagavond vond op de Elburgerweg een aanrijding plaats tussen een surveillanceauto en een tractor. Daarbij raakte niemand gewond.

Een agent was, met gebruikmaking van sirene en zwaailicht, onderweg naar een spoedmelding in Epe. Op de Elburgerweg wilde hij een daar rijdende tractor inhalen. Op dat zelfde moment besloot de bestuurder van de tractor om naar links uit te wijken en zo de politieauto vrije doorgang te geven. Een aanrijding kon niet meer worden voorkomen. De politieauto raakte de tractor aan de achterzijde. De bestuurder van de tractor raakte niet gewond. De agent is voor controle naar het ziekenhuis in Harderwijk gebracht maar bleek uiteindelijk geen letsel te hebben. De afdeling Verkeersongevallen Analyse van het district IJsselland heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de aanrijding.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten