112Gelderland

Culemborger aangehouden na mishandeling

Culemborg - In de wijk Voorkoop in Culemborg heeft de politie maandagavond 21 januari een 35-jarige bewoner aangehouden wegens mishandeling. De man zou een 14-jarige plaatsgenoot hebben geschopt en geslagen.

Aanleiding tot het incident zou een voorval zijn geweest nabij de woning van de 35-jarige man. Die zou omstreeks acht uur overlast ondervinden van een groepje jeugd, waar het slachtoffer deel van uitmaakte. Toen hij de groep sommeerde zou het slachtoffer dat geweigerd hebben, waarna de Culemborger de jongen enkele klappen zou hebben verkocht. Het slachtoffer had daarbij mogelijk knieletsel opgelopen en is voor controle naar het ziekenhuis gegaan.

De 35-jarige man is in de loop van dinsdagochtend vrijgelaten na verhoor. Hij had de mishandeling bekend en is in afwachting van een nadere beslissing van het Openbaar Ministerie.

 

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten