112Gelderland

Ede - Update: Twee doden na ongeluk na melding woninginbraak

Bij een ongeval op de Horalaan kwam op dinsdag 20 oktober een inzittende van een auto om het leven. Een andere inzittende raakte zwaargewond.

Het ongeluk gebeurde na een melding van een poging woninginbraak. Getuigen noteerden het kenteken van een mogelijk betrokken auto. Toen agenten korte tijd later de betreffende auto zagen rijden, reed deze er op hoge snelheid vandoor. De agenten reden achter de auto aan. Op de Horalaan verloor de bestuurder door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur waardoor de auto verongelukte. Een inzittende overleed ter plaatse, een andere raakte zwaargewond. De personalia van de inzittenden zijn nog niet bekend. De politie onderzoekt het incident.

Het tweede slachtoffer van het ongeval is in het ziekenhuis overleden. De politie doet nog onderzoek naar de identiteit van beide slachtoffers. Zodra hier zekerheid over is zal de politie hier actief over berichten. Verder doet de dienst Verkeersongevallenanalyse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het onderzoek ter plaatse is afgerond.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten