112Gelderland

Rheden - Aanhouding na conflict; vuurwapen in beslag genomen

De politie heeft op dinsdag 20 oktober rond 17.00 uur een 34-jarige man uit Rheden aangehouden na een conflict tussen twee families aan de IJsselsingel in Rheden.

Er hing een behoorlijk gespannen sfeer toen de politie aankwam; er werd over en weer geschreeuwd en gedreigd tussen de circa acht personen. De politie had bovendien informatie dat er een vuurwapen in het spel zou zijn, waarop werd besloten om meer politie-eenheden ter plaatse te laten komen; in totaal werden tientallen agenten vanuit de eenheid Oost-Nederland naar de IJsselsingel gedirigeerd.

Doel was de gemoederen snel tot bedaren te brengen. Dat lukte waarop gezocht werd naar het genoemde wapen. In n van de woningen werd inderdaad een vuurwapen (of iets wat daar op leek) aangetroffen. Deze werd in beslaggenomen en de 34-jarige eigenaar werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De politie onderzoekt de zaak.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten