112Gelderland

Deil, Meteren - Politie dringend op zoek naar tips over incident in Deil

Donderdag 15 oktober rond 13.15 uur ontving de politie een melding van een getuige dat een personenauto op de Deilsedijk in Deil tegen een paaltje was gereden. Er zou een zwaar gewonde man uit de auto zijn gestapt. De auto, bestuurd door een nog onbekend persoon, ging er vervolgens vandoor. De politie doet onderzoek en houdt ernstig rekening met een misdrijf. Een 23-jarige man uit Deurne is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident en de politie is nog dringend op zoek naar tips.

De politie was snel na de melding ter plaatse op de Deilsedijk, maar toen bleek de gewonde man ook al niet meer ter plaatse te zijn. Hij zou zijn opgehaald en naar een cafetaria (naast een tankstation) aan de Rijksstraatweg in Meterenzijn gebracht. Daar vroeg hij om hulp.

Toen de politie bij de cafetaria arriveerde troffen zij de gewonde man aan. Het bleek te gaan om een 21-jarige man uit Geldermalsen. In zijn bijzijn was de 23-jarige man uit Deurne. Deze zou hem opgehaald hebben in Deil. De gewonde man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van zijn verwondingen is op dit moment nog niets bekend bij de politie. De 23-jarige man is aangehouden door de politie op verdenking van betrokkenheid bij het incident waarbij de 21-jarige gewond raakte.

Wat er precies is gebeurd in Deil en hoe de 21-jarige gewond geraakt is, is nog volop onderwerp van onderzoek. De recherche wil dan ook graag in contact komen met mensen die meer weten of iets hebben gezien.

De politie heeft zowel in Deil als in Meteren een onderzoek ingesteld. De recherche is ook nog op zoek naar de in Deil weggereden kleine auto, en degene die achter het stuur zat. In verband met de aanrijding tegen het paaltje op de Deilsedijk moet de auto aan de voorzijde schade hebben.

De politie roept getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, of mensen die meer denken te weten op om te bellen met de recherche via0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten