112Gelderland

Arnhem - Aanhouding in onderzoek looddiefstallen Arnhem Zuid

De politie heeft deze week in de wijk Kronenburg in Arnhem een verdachte opgepakt voor de diefstal van lood. De man, een 19-jarige Arnhemmer, werd op heterdaad betrapt door agenten. De politie sluit meer aanhoudingen in de zaak niet uit.

De politie heeft momenteel tientallen aangiftes in onderzoek van onder meer looddiefstallen vanaf daken van woningen in de wijk Kronenburg. Om die reden werden extra surveillances ingezet en met succes, zo bleek afgelopen week. In de nacht van maandag op dinsdag zagen agenten rond 02.00 uur een man zitten op het dak van een huis aan de Schepen van Hemerthstraat zitten. Toen hij door de agenten aangeroepen werd sprong hij van het dak af en vluchtte de wijk in. Na een korte achtervolging kon hij op de Schepen Ringenberghstraat worden aangehouden. Op het dak van de woning werd later een deel losgesneden lood aangetroffen. De Arnhemmer zit voorlopig vast voor onderzoek. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten