112Gelderland

Nijmegen - Brooddief betrapt

De politie heeft rond middernacht een 28-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een aantal broden. Hij mocht een nacht op het politiebureau slapen. Vandaag wordt het onderzoek voortgezet.

Agenten waren in verband met het afgaan van een inbraakalarm naar een supermarkt gereden aan de Molenweg in Nijmegen. Toen de agenten daar aan kwamen vertrok er net een auto vanaf de achterzijde, de plek waar ook het inbraakalarm vandaan kwam. De auto werd tegengehouden en de bestuurder werd gecontroleerd. Op de bijrijdersstoel werden een aantal broden aangetroffen en in de auto lag een soort takkenschaar met een beschadigd knipgedeelte. De poort naar de supermarkt was verbroken en de sporen van braak leken te zijn toegebracht met een soortgelijke tang. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Nijmegen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten