112Gelderland

Politie onderzoekt overval op schoondheidsinstituut

Apeldoorn - De politie onderzoekt een overval die maandagavond 21 januari op een schoonheidsinstituut aan de Arnhemseweg plaats vond. De eigenaresse raakte gewond en de dader is er zonder buit vandoor gegaan.

De eigenaresse verliet omstreeks 23.00 uur het pand toen zij werd aangevallen door een blanke man. Zij kwam ongelukkig te vallen en liep daarbij in ieder geval een hoofdwond op. Mogelijk door haar verzet is de verdachte op de vlucht geslagen. Er is dan ook geen buit gemaakt bij de overval.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in de omgeving in en verstuurde enkele tweets over het gebeurde.

De overvaller wordt omschreven als een blanke man van rond de 20 jaar, ongeveer 1.90 m en een normaal postuur. Hij droeg een donkere jas met opstaande kraag en een donkere muts.

De politie vraagt tips over de overvaller en een stelt een onderzoek in.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten