112Gelderland

Politie onderzoekt mishandeling krantenjongen

Nunspeet - De politie onderzoekt de mishandeling van een krantenjongen in Nunspeet. De tiener werd maandagochtend 21 januari zonder enige aanleiding op de Piersonstraat door twee jongemannen mishandeld. De politie zoekt getuigen.

De 16-jarige jongen was omstreeks 06.50 met zijn krantenwijk bezig. Op een gegeven moment kwamen er vanaf de Gerbrandystraat twee getinte jongens aanlopen. Zonder enige aanleiding kreeg de tiener enkele klappen van de kleinste van de twee.

De krantenjongen verweerde zich en op dat moment stapte de andere jongeman naar voren. Hij probeerde de Nunspeter met een mes te raken. Dit kon hij afweren, waarna het duo wegliep, terug naar de Gerbrandystraat.

De krantenjongen is eerst naar huis gegaan en heeft later de politie gebeld. Hij had een sneetje aan zijn hand en klaagde over buikpijn. Een buurtonderzoek leverde tot nu toe niets op.

De getinte jongemannen worden tussen de18 en 25 jaar geschat. De kleinste is ongeveer 1.70 cm lang, hij had een jas met grijze capuchon over hoofd en droeg een spijkerbroek. Verder had hij zwarte gympen aan.

De jongeman met het mes was ongeveer 1.95 2.00 cm lang. Hij droeg een grijze jas met een zwarte capuchon en spijkerbroek.

De tiener verklaarde nog wel, dat hij een wandelaar met een hondje en een fietser in de buurt had gezien. Mogelijk hebben zij tips voor de politie. Ook mensen die op het signalement van de twee jongemannen aanslaan, mogen bellen met 0900 8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten