112Gelderland

Harderwijk - Gestolen fietsen terecht, man en vrouw aangehouden

Afgelopen weekend zijn twee in Harderwijk gestolen fietsen gelukkig snel teruggevonden door de politie. Van de diefstal van n fiets was aangifte gedaan, de eigenaar van de andere fiets is achterhaald dankzij een tweet van de politie met de foto van de fiets.

De fietsen zijn in Harderwijk gestolen, in de omgeving van het station. Bij controle van een bus waarin een 41-jarige vrouw uit Assendelft en een 38-jarige man uit Apeldoorn reden werden de twee gestolen fietsen zondagmiddag aangetroffen door de politie, in Lelystad. Hierop zijn de twee inzittenden aangehouden op verdenking van diefstal en/of heling.

Doe bij fietsdiefstal altijd aangifte van uw fiets en zorg daarbij vooral dat u de kenmerken van uw fiets (framenummer ed) goed kunt omschrijven. Alleen zo kan de politie de gestolen fietsen die agenten regelmatig aantreffen terugbezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten