112Gelderland

Culemborg - Auto tegen boom, rijbewijs kwijt

Een 33-jarige automobilist uit Culemborg is donderdagnacht zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij in zijn woonplaats met zijn wagen tegen een boom was gebotst. De man reed onder invloed van alcohol.

Rond 03.00 uur in de nacht van donderdag op vrijdag strandde de Culemborger op de Rijksstraatweg ter hoogte van de rotonde tussen Culemborg en Geldermalsen tegen een boom. Aan de hand van sporen was te zien dat de man tijdens het rijden kennelijk van de weg was geraakt in een flauwe bocht. Vervolgens was de wagen over de kop geslagen en tot stilstand gekomen tegen een boom. Omdat er bestuurder aanvankelijk het bewustzijn dreigde te verliezen werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Uiteindelijk bleek de man niets te mankeren. Wel is bloed afgenomen voor een bloedproef omdat de Culemborger naar drank rook. Zijn rijbewijs is hij voorlopig kwijt. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten